Защо плачем насън?Понякога се случва да сънуваме, че плачем насън и

...
Защо плачем насън?Понякога се случва да сънуваме, че плачем насън и
Коментари Харесай

Защо плачем насън?


Защо плачем насън?

Понякога се случва да   сънуваме, че плачем насън и се будим с обезпокоително чувство какво ли значи това, дали има някакъв смисъл. Според анализатори на съня плачът насън може да е проявяване на разнообразни неща.

Знаем, че сълзите са средството, с което показваме мощна горест, тъга, болежка.

Това е натурален, физиологичен метод да покажем на света, че сме засегнати и ни боли.

Какво обаче може да значи, в случай че плачем насън, тъй като нескрито знаем повода за сълзите си.
Ако виждате себе си в съня и вие сте индивидът, който плаче, това може да значи,
че имате неизразени усеща и страсти към някой човек или няколко индивида в живота ви като цяло.
 Може да е проявяване на спотаен яд, тъг а , само че също по този начин и на радостни страсти, които не сте си разрешили да изразите. Всички сантиментални усеща, които изпитвате и не показвате свободно, се „ складират “ в мозъка и подсъзнанието. Те не изчезват, не се стопяват в небитието, а остават вътре във вас и е напълно естествено да се проявят в сънищата, когато не направляваме съзнанието.
Плачът насън може да бъде метод, по който преработвате страхове и терзания от всекидневието, само че които не изразявате самоуверен о.  А насън страхът се демонстрира без вашия самоконтрол да успее да го овладее. Според анализатори на съня това не е неприятно, тъй като по този начин преработвате терзанията си.

Ако някой ви е наранил с думи или дейности, доста е допустимо да изразите болката си точно в съня си.

Ако сте доста прочувствена персона, сензитивна и елементарно се обиждате или наранявате, това също е причина от време на време да сънувате по какъв начин плачете.

Ако постоянно плачете на някой печален филм, елементарно се разчувствате даже от вести или реклами, тогава сън, в който плачете, не би трябвало изключително да ви изненада, написа az-jenata.bg. Това е закономерно, като се има поради, че сте мощно чувствителни.

Плачът насън може да е симптом, че е време да споделите терзанията си за ваш непосредствен, който има проблем Ако има такава обстановка, в която се тревожите за ваш другар или родственик, само че не смеете да му споделите мислите си, може би този сън е знак, че е време да вземете отношение. Иначе единствено тормозите себе си и не помагате нито на вашия непосредствен, нито на вас самите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР